Markaudio Alpair 5

Een 2˝” breedbander van bijzondere klasse.

De metalen conus heeft een 4-laags coating die de stabiliteit optimaliseert. De korf is van een composiet materiaal en is zodanig ontworpen dat maximale stijfheid en minimale resonaties gecombineerd worden. Ook alle andere componenten zijn specifiek ontworpen voor de Alpair5, van de lineaire ophanging die helpt de vervorming laag te houden tot de vergulde connectoren die de hoek van de draden naar de spoel optimaliseert. Al met al resulteert dit in een breedbander met een extreem breed inzetbereik dat meer dan 7 octaven bedraagt, en een detailering waar de meeste tweeters nog een puntje aan kunnen zuigen.

Ook voor high definition weergave van SACD of DVDA is de Alpair5 de juiste keus. Alleen nog een mooie woofer toevoegen, en klaar is Uw high-end systeem.

Door toepassing van een andere coating heeft de grijze versie van de Alpair 5 een ietwat ander karakter dan de gouden versie. Daar waar de koper/gouden versie een vriendlijker karakter heeft, legt de grijze de nadruk op de detaillering, iets wat vooral in percussie en snaarinstrumenten tot uiting komt.

Levering per paar.

Datasheet


€ niet
(inc. BTW)
Product toegevoegd op:
29/02/2012

Producten
Tweeters (2)
B&G Neo3 PDR
CSS ERT26

Breedbanders (3)
CSS EL70
CSS FR125SR
Markaudio Alpair 5

Midrange (1)
B&G Neo8-S

Woofers / Midwoofers (2)
Tangband W6-1108SA
Thiel CS1.6

Subwoofers (3)
CSS SDX7
CSS Trio12
CSS Trio8

Coaxiaal (1)
Thiel SCS3-N mkII

Passief Membraan (1)
CSS APR serie

Accessoires (0)